Društvo i ekonomija

Direktno.rs

02. 03. 2021. 16:19 13

Vučićević se setio: Kokeza hteo da bude premijer (LingLong lige)

Dragan J. Vučićević ima saznanja da je Slaviša Kokeza želeo da bude premijer. Nije dobro shvatio, Kokeza je u stvari želeo da Superliga LingLong promeni ime u Premijer ligu Srbije - prokomentarisao je na Tviteru jutrošnji nastup urednika Informera na TV Pink, Veljko Pajović, novinar.

Vučićević, inače redovni gost Jutarnjeg programa TV Pink, zadužen za dnevno ispiranje mozga gledalaca ružičaste televizije, izjavio je kako niko nije ozbiljno pridavao pažnju, da Kokeza ima neke političke ideje i ambicije.

- Meni je, sećam se, ima tome godinu dana, jedan moj dobar drug, poznati beogradski biznismen, rekao: "E, bio mi je Slaviša i rekao mi je, mrtav ozbiljan, da hoće da bude premijer" - priseća se, naprasno, Vučićević susreta sa svojim dobrim drugom.
Kako je rekao, mislio je da se čovek šali i prešli su preko toga.

Podsećamo, Slaviša Kokeza je priveden u SBPOK na informativni razgovor, a na osnovu navoda beogradskog ugostitelja Aleksandra Kajmakovića, poznatijeg kao Aca Bosanac, da je do već uhapšenog kriminalca Veljka Belivuka došao „preko višegodišnjeg poznanstva sa Slavišom Kokezom“.
Prorežimski tabloidi su tada otpočeli medijsku kampanju protiv Kokeze, optužujući ga da je spremao atentat na Aleksandra Vučića i stavljajući mu na teret odbijanje da ode na poligraf.

Ovaj nastup Vučićevića je zato još jedan izliv naknadne pameti u cilju dalje demonizacije Kokeze i predstavljanja Vučića kao žrtve istih onih kojima je dao pravo da se nenormalno obogate, kako je saopštio javnosti Vladimir Đukanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati