Društvo i ekonomija

Direktno.rs

26. 02. 2021. 10:27 17

Vuletić "sahranio" Milenka Jovanova! (VIDEO)

Profesor Vladimir Vuletić je u tviter raspravi u poslednja 24 časa demolirao poslanika SNS-a Milenka Jovanova. Nekadašnji član DSS-a i veliki kritičar Aleksandra Vučića napao je bivseg čelnika FK Partizan zbog njegovog intervjua datog Nova.rs. U tom intervjuu Vuletić, inače profesor Pravnog fakulteta u Beogradu, između ostalog je rekao da Aleksandar Vučić ne bi smeo da iznosi u javnost detalje iz istrage o ekipi Veljka Belivuka.

Na to je reagovala večita nada SNS-a, da se izrazimo fudbalskim rečnikom, poslanik Jovanov i Vuletiću poručio da se lako odrekao svojih drugova.- Skandalom bi se, profesore Vuletiću, moglo nazvati nešto drugo. Ali da ostavimo po strani i ispovesti i uvrede i navike koje jesu, ili nisu (na)strane, već samo na jedno pitanje odgovorite: jeste li se, dan pred hapšenje te grupe, zaklinjali na vernost Velji Nevolji? Da, ili ne - upitao je Jovanov Vuletića.

Na reči Milenka Jovanova, Vuletić nije ostao dužan, pa je odgovorio između ostalog snimkom u kome Jovanov napada Vučića da njegovom vladom upravljaju stranci, samim tim da je izdajnik

- Hahahaha, naravno da ne. Ja nisam kao Vi, da se zaklinje na vernost najpre Koštunici, a nekoliko godina kasnije, drugima. Ja sam zaklet na vernost samo pravnoj državi i Partizanu. Za Vas, ipak, ponoviću: Imam samo jednu stranku, Partizan, i samo jednu političku opciju: pravnu državu. A Vi bar znate šta je brzina odricanja od negdašnjih drugara i ortaka - napisao je Vuletić na tvitetru.

Ono što je ostalo nejasno je na koje drugare je Jovanov mislio. Da li na one sa kojima se družio kao jedan od čelnika Partizana - Milorada Vučelića, Branka Ruzića, Slavišu Kokezu ili navijače, pripadnike Belivukove grupe sa kojima je i sam Aleksandar Vučić držao sastanak na stadionu Partizana. Ili je Jovanov mislio na samog Vučića i drugare iz SNS-a bez čije saglasnosti Vuletić nije mogao da bude u upravi Partizana sve ove godine.

Sama činjenica da se ne može zaključiti da li je Jovanov mislio na Vučića i SNS ili na Belivuka i njegove ubice najviše govori o stanju u Srbiji. Ali i o tome zašto Jovanov i pored toga što je jedan od najvećih pljuvača opozicije i hvalitelja lika i dela predsednika, ne može nikako da napreduje i da sa mesta poslanika ode na neku izvršnu funkciju.

Sad se već i u samom SNS-u zbijaju šale da će kao večiti poslanik, a i zbog rečnika koji koristi, njegova nova funkcija biti da bude Marijan Rističević kad ovaj ode u penziju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati