Društvo i ekonomija

Direktno.rs

30. 11. 2020. 12:28 6

Tviteraši o Ceci: "Kriminal se ovde isplati"

Sinoćnja emisija "Hit Tvit", u kojoj je gostovala folk pevačica Svetlana Ražnatović, poznatija kao Ceca, u kojoj je navela kako je prva na udaru poreske inspekcije i kako se "češlja" poreklo njene imovine, aludirajući na kampanju režima protiv Dragana Đilasa, izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama. Folkerka je imala i svoj "stručni" stav o koronavirusu.

Kada se povela reč o napadima Vučićevih medija na predsednika Stranke slobode i pravde, i Svetlana je imala "šta da kaže" na tu temu.

- Kada pričamo o rodbinskim odnosima, mene i sestru su proglasili lopovima, priznale smo krivicu bez suđenja, jer od dva zla biraš manje. Moja sestra nema ništa, a ja koja radim 33 godine, i plaćam porez državi, nisam uspela da zaradim pet nekretnina. Ne kažem da sam sirotinja, ali... Kad god je poreska inspekcija i provera uvek sam ja prva na udaru. Uvek se češlja poreklo moje imovine, moji koncerti... - navela je Ražnatović.
- Ceca: Radim 33 godine, nemam pet nekretnina, a Đilas.. Pa dobro sad Svetlana, Đilas baš nije krao belu tehniku, dijamante, zlato... kao tvoj suprug...doduše to baš nisu nekretnine ali.... Umesto da pevaš ti braniš SNS goveda i ludog Vučića - napisao je Ivan Krstić, bivši funkcioner DS.
- Eno je "Srpska majka" priča o nečijim navodnim stanovima, njoj je nešto nepojmljivo, nije joj jasno... Možda da joj se preračuna koliko je to u beloj tehnici, možda bi joj bilo jasnije. Oni su izbrisali granicu između mogućeg i nemogućeg - prokomentarisao je Pavle Grbović, predsednik PSG.
- Ukradeš 4 miliona maraka i 3 miliona dolara, napraviš imperiju i 20 godina kasnije dogovoriš se s državom da vratiš 1,5 miliona evra i da budeš u kući od 3000 kvadrata godinu dana. Izađeš iz kućnog zatvora i napraviš najposećeniji koncert. Kriminal se u Srbiji isplati - napisao je Naim Leo Beširi, direktor Instituta za evropske poslove.
- Pogledajte Hit Tvit na nacionalnoj frekfenciji i videćete kako se realnost u Srbiji totalno izvrnula, pa Ceca žena ratnog zločinca kriminalca i zlikovca na nacionalnoj TV daje savete Srbiji.O, Tito dragi, ustani iz groba da ovo vidiš - kaže jimmy le santo.- Uvek je lepo i korisno čuti stavove stručnjaka! Ceca Ražnatović je u emisiji "Hit Tvit" na Pinku, gde je jedna od tema bila "trenutna epidemiološka situacija u Srbiji," iznela svoje sumnje da je korona virus "doživeo modifikaciju" - piše Bojan Andrejić.- Ceca u Hit tvitu izjavila da Korona zaista postoji. Ljudi poslušajte Srpsku majku. Budite odgovorni, ne budite... Kukavica... - napisao je Dejan Vučković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati