Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 10. 2020. 20:57 34

Vučićevi mediji: Rebić i Velja Nevolja vređali fudbalere Zvezde

Vođa navijača Partizana Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, vređao je fudbalere Crvene zvezde po završetku 163. večitog derbija i to iz lože gde je nekada sedeo Tito. Simptomatično je da se iz lože pored istim rečima fudbalerima crveno-belih obratio direktor policije Vladimir Rebić, piše Informer.

Da li ovo znači da je Aleksandar Vučić pustio niz vodu Rebića, i da li je prekinuta sprega između vlasti i kriminala, oličenog u Velji Nevolji "prvom grobaru" crno-belih?

Prema pisanju Informera, koji kontroliše Aleksandar Vučić, vođa navijača Partizana Veljko Belivuk poznat kao Velja Nevolja, čovek od koga strepi i drhti pola Beograda, pretio je igračima Zvezde i to ni manje ni više nego iz počasne lože, iz fotelje koja je nekad bila rezervisana za Tita!?!

Dotični Velja urlao je na igrače Zvezde, vređao ih najstrašnije i otvoreno im pretio!

U jednom trenutku je igraču Zvezde Sanogu pretio i fizičkim obračunom, vikao je: "Naći ću te u gradu"! I sve to začinio najgorim psovkama i uvredama!

I to sve iz svečane lože!?!

Naravno, niko od prisutnih funkcionera Partizana nije ni pokušao da ga spreči u tome!

Sad, samo je pitanje da li su ovo dotičnom Velji Nevolji dozvolili samo Vazura i ostali članovi uprave koji izgleda imaju cilj da od Partizana naprave klub podzemlja ili sa svim ovim veze imaju i još neki “ugledni građani”?!

I baš da vidimo hoće li država sada da reaguje?! Ili će svi da se prave da je na stadionu u Humskoj sve bilo u redu. Kao što se trenutno prave.

Veoma je simptomatično što je gotovo iste psovke iz arsenala “gospodina” Nevolje iz druge Partizanove lože uzvikivao i direktor policije Vladimir Rebić!?!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 34

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati