Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 10. 2020. 11:22 16

Da li će se Ana Brnabić useliti u vilu Jovanke Broz?

Razni razlozi se pominju kao objašnjenje zašto Srbija četiri meseca posle izbora, na kojima je jedna stranka osvojila tri četvrtine poslaničkih mesta, i dalje nema ni Skupštinu ni Vladu. Jedan od njih, svakako među duhovitijima, jeste da se Vlada Srbije ne formira puna četiri meseca jer se čeka završetak renoviranja vile Jovanke Broz na Dedinju u koju sa porodicom treba da se useli Ana Brnabić?!

Po toj teoriji Vučić odugovlači sa formiranjem nove Vlade, da ne bi nova već stara Vlada, koja je u tehničkom mandatu navukla bes javnosti i ispunila njegovo obećanje da će Anu Brnabić useliti u Vilu Bor. U vilu u kojoj je živela udovica nekadašnjeg doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza. Renoviranje ove državne vile 750m2 u dedinjskoj ulici Aleksandra Karađorđevića 75 čija je procenjena vrednost oko četiri miliona evra, započeto je još prošle godine i u nju je uloženo više stotina hiljada, neki kažu i milioni evra, koji pripadaju građanima Srbije.

Novoj-staroj premijerki za obavljanje funkcije, očigledno nije dovoljan stan na Dedinju, u blizini Belog dvora, površine 328m2 odnosno 3.2 ara, koji je prema dostupnim podacma kupila 2014. za 490.000 evra.

Tako se posle prodaje vila Diposa što je omogućeno ljudima bliskim SNS-u, ostavljanja Tomislava Nikolica da živi u vili koju je koristio dok je bio predsednik Srbije i dve vile koje koristi Aleksandar Vučić, pohod naprednjaka na Dedinje se nastavlja.

Ostaje da sačekamo i vidimo kako će izgledati odlazak...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati