Društvo i ekonomija

Direktno.rs

24. 09. 2020. 19:27 16

"Studirala osam godina privatni fakultet, SNS joj dao funkciju"

"Obrazovanjem dece i mladih u Novom Sadu u narednom periodu rukovodiće Dina Vučinić, osoba koja je osam godina studirala privatni fakultet i čiji dosadašnji angažman nema dodirnih tačaka sa obrazovanjem. Na ovaj način je SNS poslao poruku da se pozicije dele po učinku za stranku", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde u Novom Sadu, a koje prenosimo u celosti.

"Obrazovanjem dece i mladih u Novom Sadu, gradu koji je dao Jovana Jovanovića Zmaja, Lazu Kostića, Slobodana Jovanovića i mnoge druge velikane, u narednom periodu rukovodiće osoba koja je između ostalog izjavila:

- Da su Hrvati trajno obolela nacija;
- Da ljudima sa govornom manom nije mesto u Skupštini grada;
- Da ljudima u opoziciji treba podeliti dijagnoze;

To je Dina Vučinić, osoba koja je osam godina studirala privatni fakultet i čiji dosadašnji profesionalni angažman nema dodirnih tačaka sa obrazovanjem.

Na ovaj način još jednom je SNS poslao poruku građanima Novog Sada da se pozicije dele po učinku za stranku, a ne po interesu gradjana Novog Sada. I jedini koji će ispaštati u ovoj bahatoj raspodeli funkcija jesu deca, mladi i njihovi roditelji, građani Novog Sada", navodi se u saopštenju IO Stranke slobode i pravde u Novom Sadu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati