Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 09. 2020. 15:42 14

"Istorijski sastanak" Vučića u vozu koji ne postoji (AUDIO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodno je nedavno viđen u vozu na relaciji Beograd-Novi Sad u društvu misice za koju je taj susret bio "istorijski momenat", iako ovaj voz ne saobraća već godinu i sedam meseci.

Postavlja se pitanje kada se desio ovaj "istorijski momenat", o kojem pišu tabloidi bliski vlasti, budući da smo pozvali Železničku stanicu da pitamo za red vožnje, i oni su nam rekli da voz ne saobraća godinu i sedam meseci, a, i da, uprkos brojnim obećanjima vlasti, neće saobraćati još najmanje dve godine. 

- Godinu dana i sedam meseci ne saobraćaju vozovi. Još toliko neće saobraćati. Biće tamo negde 2022. godine - rekao nam je jedan od radnika sa Železničke stanice. 

Poslušajte razgovor sa radnikom Železničke stanice:

A, kako je Svetlana Koprivica, nekadašnja Miss Balkana, a sada vlasnik licence izbora za miss prema pisanju tabloida bliskih vlasti, u ranim jutarnjim časovima krenula vozom ka Novom Sadu i sasvim slučajno srela predsednika kakvim se sve češće predstavlja - kao običnog čoveka koji ili putuje vozom ili jede pitu zeljanicu, ostaje enigma?! Njihova fotografija zaista potvrđuje da su se našli u vozu, ali očigledno u vozu čija destinacija nije Novi Sad, ili je ovo nedavno ipak malo bilo davno, ili se možda nije ni desilo, nego je urađeno zarad marketinga!

Bilo kako bilo, predsednik i njegova saputnica će, u slučaju da se opet sasvim "slučajno sretnu" u vozu za Novi Sad, na taj momenat morati da čekaju još dve godine. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati