Društvo i ekonomija

Direktno.rs

01. 08. 2020. 13:43 7

Karapandža pisao Trampu: Lončar vas ismejao, tvrdi da Vučić ima bolji ugled od vas!

Evo video srpskog ministra zdravlja koji vas je ismevao na srpskoj televiziji pre nekoliko dana i tvrdio da je predsednik Vučić dobio respirator koji vi niste mogli da dobijete, jer predsednik Srbije ima bolji ugled od vas - napisao je profesor Raša Karapandža na svom Tviteru, i tagovao američkog predsednika Donalda Trampa!

Razlog Karapandžine poruke je gostovanje ministra zdravlja Zlatibora Lončara na Hepiju kod Milomira Marića.

- Država će naravno imati novac da kupi tu vakcinu kada se pojavi. Svi će hteti da kupe tu vakcinu, ali ne možete vi da u danu, nedelji, mesecu proizvedete tolike milijarde vakcina koliko ćete imati zahteva. Neće se raditi o novcu. Radiće se o ugledu, a predsednik je pokazao kakav ima ugled - rekao je Lončar, a onda ga je Marić podsetio na respiratore i na situaciju kada su se nabavljali, što je Lončaru bio odličan šlagvort za nastavak izlaganja, iliti veličanja predsednika Vučića. 

- Kad mnogi nisu mogli da nabave ni respiratore, ni zaštitnu opremu. Je l' mogao Tramp da nabavi respiratore, pa pre je nabavio Vučić nego Amerika respiratore i zaštitnu opremu. Tramp je lično zvao ovog proizvođača Štefana Dregera, pa zamislite Tramp zove lično njega, a kod koga već sedi Merkelova i kaže ne može - rekao je, verovali ili ne ministar zdravlja, i to je ovu rečenicu jedva izustio od smeha. 

Ovaj video je očigledno ozbiljno iziritirao Karapandžu, kad je odlučio da menšuje na Tviteru predsednika Amerike.

Čekamo Trampov odgovor!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati