Društvo i ekonomija

Tatjana Dragojević

03. 07. 2020. 12:47 98

Vučić pljunuo u lice svim novinarima i urednicima RTS! I šta sad? (VIDEO)

Da sa predsednikovom samovoljom živimo već osam godina, znaju i deca u vrtiću, ali da će se Aleksandar Vučić tako bahato i nevaspitano ponašati u emisiji uzivo na RTS u trenutku saopštavanja novih mera u borbi protiv korone - tu je nadmašio i sebe.

Aleksandar Vučić došao je na RTS, na televiziju koju plaćaju građani Srbije, ne on lično, i pokazao da i posle toliko godina političarenja i dalje ne razume ulogu lidera i javne ličnosti.

Uz dramatizovanje blagih pitanja (da li uplašene) novinarke Javnog servisa, umesto da jasno i koncizno odgovara, on na nju viče, govori joj da izmišlja činjenice i kreira istinu, jer pobogu, nije to ta istina.

- Pogledajte, kako govori novinar RTS-a, pogledajte - u sred studija Vučić drži predavanje i upozorava sve novinare i urednike u Srbiji šta ih čeka.

Ili ćete raditi kako vam ja kažem, ili vas neće biti, eto to čeka sve one koji se usude da realno sagledaju situaciju u kojoj se svi nalazimo.

Mučno je bilo gledati Vučićevo bahaćenje, a jos teže prihvatiti situaciju da novinar ili urednik ne prekida njegovo detinjasto ponašanje tipa "E sad baš neću da kažem".

- Molim vas, nemojte da razgovaramo na tom nivou. Dva puta ste rekli da izmišljam - u jednom trenutku procedila je kroz zube Olivera Jovićević.

S druge strane, voditeljka možda nije bila spremna da pitanja istera do kraja, a logičnije je da nije smela!

A koji je to nivo bio? Ispod svakog nivoa!

- A da, to niste vi. To je bio Zoran Stanojević - ispalio je strelu ka drugom uredniku RTS.

Aleksandar Vučić je ponižavanjem Olivere Jovićević pljunuo u lice svim njenim kolegama, svim pristojnim osobama u Srbiji, ali i svojim glasačima jer su i oni mogli da vide da nije ono za šta se predstavlja. 

- Izvinite ako sam bio malo... Iznervirao sam se - rekao je predsednik na kraju emisije.

Dakle, kad se Vučić iznervira - mora da ispašta cela država.

Čuvajte se!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 98

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati