Društvo i ekonomija

Direktno.rs

13. 06. 2020. 12:10 7

Tviteraši: U kojoj je to prodavnici plata 550 evra?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, gostujući na TV Prva, izneo nekoliko kontradiktornih tvrdnji koje se tiču njegovog sina Danila. Tako je u istoj emisiji koja je trajala sat i po rekao da njegov sin radi u restoranu, da bi potom rekao da radi u prodavnici i to za platu od 550 evra! Ovo Vučićevo žongliranje sa različitim poslovima i platama je potpuno očekivano izazvalo brojne reakcije na Tviteru.

Nezavisno od toga gde trenutno i za koliku platu radi Danilo Vučić, valja primetiti da se predsednikova želja ostvarila. Naime, on je još kao premijer više puta rekao da bi voleo da mu sin radi i da bi bio ponosan i da radi u knjižari, i kao vodoinstalater, i da prodaje roštilj...

- Ajde uradi nešto, pa dođi da soliš pamet bilo kome - izneo je Vučić novinarima svoj stav o potencijalnom poslu njegovog sina.

Čini se da je predsednik danas malo odahnuo i da je ponosan na svog sina zbog toga što je zaposlen, a takođe se čini i da nije baš siguran gde njegov sin radi. Sve ovo je bio povod tviterašima da komentarišu ove izjave Aleksandra Vučića.

Tako se jedan korisnik tvitera pita šta je danas na akciji u Vučićevoj prodavnici.

- Da li ima kraja njegovom ludilu - pita za babu jedna tviterašica.

Takođe, ako je deo o prodavnici tačan, postavlja se pitanje da li Vučić junior i hiljade drugih prodavaca žive u istoj zemlji, budući da najveći deo njih prima tridesetak hiljada mesečno, što je veoma daleko od, kako je Vučić rekao, 550 evra. Sve i da je Vučić mislio na bakšiš kojeg u porodavnicama nema, ova plata deluje nerealno. Mi smo proverili oglase na Infostudu i, potpuno očekivano, nismo pronašli posao prodavca koji je plaćen 550 evra.

Tako se jedna korisnica na tviteru pita "u kojoj to prodavnici plata iznosi 550 evra?"

- Prodavnica organskog povrća "Jovanjica", plata 550 + bonusi - odgovara joj jedan tviteraš.

- Ili tata ne zna tačno šta mu "dete" radi ili tata laže - glasi još jedan od komentara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati