Društvo i ekonomija

[ Izvor: Direktno.rs ]

31. 05. 2020. 18:35 2

SLOBODNE, A BESPLATNE Jedine prave Novine (broj 4)

Slobodne, nezavisne, informativne besplatne Novine razgrabljene su u Beogradu i širom Srbije! Broj 4, ovoga puta na osam strana, u tiražu od 300.000 primeraka našle su put do slobodnomislećih i ljudi bez straha.

Jedine prave Novine prenose izjave o bojkotu Tihomira Stanića, Duška Vujoševića, Siniše Kovačevića, Tatjane Vojtehovski, Milojka Pantića, Danice Popović, Vlada Georgieva, Ljube Vidačića, vladike Grigorija, Vesne Pešić, Bobana Stojanovića, Ivana Ivanovića, Cvijetina Milivojevića...

Tema broja je vreme korone i kako nas je vlast častila uvredama, kakva je hronologija ludila bila za vreme vanrednog stanja, a tu je i priča o nabavci medicinske opreme na crno.

Takođe, i kako se narod šerpama i pištaljkama borio protiv huligana za vreme policijskog časa. Naravno, i zašto srpska vlast ćuti na tenzije u Crnoj Gori?

Osim svih naših strahova u vreme epidemije, od 26. februara do 6. maja, Novine se bave i skandalom: "Gde je nestalo 190 miliona evra?"

Mnoge poznate ličnosti daju odgovor na pitanje: Zašto bojkot?

Novinari su i analizirali da li postoje uslovi da se izlazi na izbore, uz priču o bojkotu u Srbiji kroz istoriju koja je uvek donosila - siguran uspeh.

Tu je i ponižavanje zdravstva, uz tekst o tome kako su lekari u borbi protiv virusa korona bili najvažniji u celom svetu, osim u Srbiji. 

Poslednja strana donosi i ekskluzivni porodični biznis Darije Kisić Tepavčević i njene snaje, ministarke pravde Nele Kuburović, uz osvrt na to ko je dobijao poslove u vreme pandemije.

Novine donose i portret kontroverznog doktora iz Novog Sada Zorana Gojkovića, pokrajinskog sekretara za zdravstvo, kao i priče o ekonomskoj katastrofi, odnosno masovnim otpuštanjima u celom svetu, koje neće zaobići ni našu zemlju. 

I još mnogo toga, u slobodnim i nezavisnim, besplatnim, jedinim pravim Novinama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati