Društvo i ekonomija

Direktno.rs

02. 05. 2020. 12:44 26

Dr Nestorović otkrio: Hitler je ubio Teslu!

Zvuči malo rasistički ta teorija, ali je apsolutno dokazana ta činjenica da što su naši preci, dede i babe, bili polugladni i što su teško živeli, odgovorni su za to što smo mi danas otporniji na gomilu raznoraznih bolesti, rekao je pulmolog Branimir Nestorović gostujući u emisiji "Fokus" na B92.

- Moj deda je gladovao prelazeći kroz Albaniju i to je uticalo da ja danas budem otporan na neke bolesti. Komunističke zemlje su gladovale, a zbog toga imamo mnogo manju smrtnost na istoku u odnosu na zapad - rekao je Nestorović i još jednom zaprepastio javnost.

Prema njegovim rečima, kada se pogleda linija koja razdvaja svet u Berlinu, istočno je smrtnost znatno manja, a zapadno katastrofa.

- U svim tim komunističkim zemljama ljudi su često gladovali, dok su na zapadu upropašćeni tim viškom hrane, ali loše hrane - rekao je Nestorović. 

On je takođe govorio i o životu naučnika Nikole Tesle: 

- On nije jeo meso, već samo ribu, voće i povrće, jedini porok bio mu je viski. Verujem da je Hitlerov specijalac Oto Skorceni ubio Teslu tako što ga je ugušio tokom spavanja, jer na njegovom telu nisu pronađeni tragovi koji bi pokazali uzrok smrti. Postoji i knjiga, a čak i film koji govori o tome.

Pulmolog je isto tako govorio i o sodi bikarborni i raku.

- Soda bikarbona je lek za rak, lek za raznorazne stvari - rekao je Nestorović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati