Društvo i ekonomija

Đorđe Stefanović

03. 04. 2020. 19:31 24

Lažima i uvredama baviće se sud, a Direktno.rs će nastaviti da prenosi istinu kakva god ona bila

U danu kada je portal Direktno.rs zabeležio rekordne rezultate u broju poseta za sedam meseci postojanja, desio se najniži mogući napad na našu redakciju, glavnog urednika i sada već izgrađen brend koji predstavljamo.

Doživeli smo da pokušaju da nas ućutkaju, diskredituju, oklevetaju, ponize orkestriranim napadima režimskih propagandnih glasila i da umesto o borbi protiv korone prvo namešteno pitanje na konferenciji za medije predsednika države bude o našem portalu?! U vreme dok ljudi umiru, dok se građani plaše za svoje živote, dok se zabranjuje izlazak na ulice, dok se razboljevaju medicinske sestre i lekari, u trenutku kada milioni građana čekaju odgovore na pitanja kako ćemo živeti sutra, postavljaju se pitanja o temama koje sa jedinom temom koja danas postoji nema nikakve veze?!

Jasno je zašto nas napadaju i zašto se kao i uvek služe svim mogućim sredstvima i lažima. Direktno.rs će i pored svega nastaviti da objavljuje isključivo istinu i da zahvaljujući tome bude portal sa ubedljivo najvećim rastom broja čitalaca u regionu. Svidelo se to nekome ili ne...A sve laži, poniženja i uvrede, govore da smo na pravom putu i da mnogo smetamo.

Gospodo, čitaju nas milioni, a postojimo samo od 1. septembra 2019. godine. Preko 15 miliona stranica su građani Srbije otvorili na našem portalu samo u martu mesecu. I to vas boli. Jako vas boli. I plaši. Toliko, da ljudima razvaljujete živote, porodice, posao, egzistenciju...

Džaba vam, jer mi nećemo stati! Naši prijatelji znaju ko smo i šta smo. A znaju i naši čitaoci. Zato šta god budete lagali, pisali, izmišljali, mi nećemo prestati da odgovaramo samo na jedan način. Istinom. Mi ćemo se baviti istinom, a lažima i uvredama će se baviti nadležni sudovi kada za to dođe vreme. 

Đorđe Stefanović, direktor Direktno.rs

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati