Društvo i ekonomija

Direktno.rs

08. 02. 2020. 12:00 9

Kiosk sa Andrejem pa vozni park od 700.000 evra (VIDEO)

Luksuz, keš, automobili, satovi, kuće, sve to poseduje Nikola Petrović, kum Aleksandra Vučića. A, osim što sedi za volanom "meklarena 720s", koji košta 300.000 evra, Direktno.rs je došao i do saznanja i koji još automobili čine vozni park ovog visoko pozicioniranog naprednjaka.

S obzirom na to da je naš prvi tekst o tome ko vozi najskuplji auto u Beogradu podigao prašinu, ovom prilikom vam donosimo nastavak, odnosno pišemo o voznom parku Nikole Petrovića i kako je došao do retkih primeraka četvorotočkaša na našim prostorima.

Sve je počelo prilikom jedne svađe oko parking mesta, koja je promenila život Petroviću. Tako se upoznao sa Aleksandrom Vučićem u naselju "Crvenkapa", u garaži, raspravljajući se oko mesta za vozilo.

U "Crvenkapu" se doselio iz Boleča, gde je odrastao u porodičnoj kući, a par godina posle preseljenja u "Crvenkapu", u Boleču je pravio i slavu gde mu je gost bio Vučić, ali i ostali sadašnji najbliži saradnici...

Možda bi hteo iz svoje "lične karte" da izbriše podatak, ali ono što malo ko zna jeste da je u veliki biznis ušao, a do ogromnog novca došao tako što mu je prvi posao bio kiosk sa pljeskavicama na Zelenom vencu koji je držao zajedno sa Andrejem Vučićem.

Kada je Petrović "ušao u lovu", do izražaja je došla njegova pasija prema automobilima i brzoj vožnji. Iako važi za odličnog vozača, jednom je vozio auto-putem 230 kilometara na sat, posle čega ga je zaustavila policija, ali se pola Beograda tada diglo na noge kako mu se ne bi oduzela vozačka dozvola.

Tada je dobio nadimak "Alen Delon srpske politike", jer poseduje i francuski pasoš.

A, kako je sve počelo? Prvo je 2008. kupio polovni "mercedes e klase", sa pređenih nešto malo više od 100.000 kilometara, uveženim iz Italije, ali od ovog "polovnjaka" vrlo brzo je stigao do "meklarena", jednog od najbržih superautomobila. On vredi između 300 i 400 hiljada evra.

Dečačke snove dosanjao je "ergelom kola" u koju je uvrstio jedan od najpouzdanijih "nisan GTR" (beli), koji košta 150.000 evra i deluje kao da je na video igricama.

Pravljen je po narudžbini, dakle, van serije je i veoma je brz i udoban.

Između ostalih, u njegovoj garaži je i "mercedes s63 AMG", vrednosti 170.000 evra, crni, kao i tamno teget "mercedes V klase" koji košta 80.000 evra, a služi mu kao kombi za teške terene.

To nije sve, samo na Direktno.rs čitaćete narednih dana i o kolekciji satova Nikole Petrovića, njegovim kućama na Dedinju, cenama, i svemu ostalom što je kum Aleksandra Vučića stekao. Do tada, evo još fotografija pomenutih automobila:

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati