Tenis

[ Izvor: Mediji ]

15. 10. 2024. 10:12 2

Nole iznenadio planom šta će raditi kad završi karijeru

Srpski teniser je posle poraza u finalu mastersa u Šangaju sa 7:6(4), 6:3 govorio o tome šta će raditi kada jednom više ne bude igrao tenis.

Spisak njegovih interesovanja je podjednako dugačak kao spisak jezika koje govori, ali je istakao jednu stvar po prvi put pred odlazak na egzibiciju u Rijad.

O saksofonu je pričao ranije, ali ne i o glumi.

- Ima mnogo stvari. Zainteresovan sam za mnogo toga. I dalje želim da naučim da sviram saksofon! Da zaista naučim. Pre nekoliko godina sam svirao pristojno jedno vreme, ali sam onda postao loš jer nisam dovoljno i redovno vežbao. Podsetili ste me sada na to. Voleo bih da naučim da pevam, da sviram neke instrumente. Saksofon je broj jedan, ali bih voleo da naučim da sviram i ostale. Voleo bih da naučim i da glumim u pozorištu, obožavam pozorište. Pozorište pre svega, ali volim i filmove. Ipak, više volim interakciju uživo. Volim komediju i pokušavam da pokupim neke trikove od prijatelja koji su glumci.

Zatim je pojasnio da se tu njegovo interesovanje za umetnost ne završava.

- Voleo bih da načim da slikam i crtam i da pravim stvari. Takođe sam veoma strastven kada su u pitanju stvari u vezi sa zdravljem, oporavkom, zanimaju me sportska nauka, biotehnologija… To je veliki spisak stvari koje me zanimaju, neke od mojih investicija odnose se upravo na ta polja i pokušavam u različitim partnerstvima da razvijam brendove. Moj tim i ja pokušavamo da spojimo sve kako bismo napravili grupu jakih brendova. Voleo bih da svoj brend proširim van tenisa, van filantropije, u svet biznisa, velnesa i više od toga - kaže Đoković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati