Tenis

Direktno.rs

07. 08. 2024. 09:43 3

Mask reagovao na objavu Đokovića i raspametio Srbe

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Ilon Mask čestitao je Novaku Đokoviću na osvajanju olimpijskog zlata u Parizu. Mask je reagovao na objavu srpskog tenisera na društvenoj mreži Iks i postavio srpsku zastavu, što je oduševilo brojne srpske navijače.

Đoković je prvo objavio video snimak kroz koji se vidi njegov put od detinjstva, preko najvećih uspeha do naslova olimpijskog šampiona, uz emotivnu poruku Srbiji.

- Nikada nisam mogao da odustanem od sna da osvojim ovu zlatnu medalju, kao što ni narod Srbije nikada nije odustao od mene. Zajedno smo verovali u nemoguće. Iako sam ja taj koji nosi ovu medalju, želim da svaki Srbin zna da ona pripada svima nama - napisao je Novak.

I nastavio u istom tonu.

- Predstavljati našu naciju najveća je čast na svetu. Ova medalja, ovi trenuci, ovaj život - ništa od toga ne bi bilo moguće bez vaše nepokolebljive podrške. Ovo je zbog tebe. Ovo je za tebe. Hvala vam. S ljubavlju, Nole - dodao je.

Mask mu je ostavio komentar "Čestitam", uz emotikon srpske zastave, što je izazvalo oduševljenje srpskih navijača, a na čemu mu se Đoković zahvalio.

Đoković je u nedelju pobedom nad Karlosom Alkarazom 7:6, 7:6 zaokružio celokupnu priču osvojivši sve što je mogao u karijeri i tako se dodatno uklesao na tronu najvećeg svih vremena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati