Tenis

[ Izvor: Mediji ]

14. 07. 2024. 16:28 0

Kejt zvezda finala: Dobila gromoglasan aplauz (VIDEO)

Kejt Midlton pojavila se na finalu Vimbldona, drugi put u javnosti, nakon što je otkrila da boluje od raka.

U pratnji ćerke Šarlot (9) i sestre Pipe, Britanici su gromoglasnim aplauzom pozdravili i pružili ogromnu podršku budućoj kraljici Velike Britanije. Kejt nije krila emocije.

Aplauz je trajao, mnogi su ga doživeli i emotivnim, a osmeh koji su Kejt izmamili na licu potvrdio je koliko joj znači podrška njenog naroda.

Kejt se na finalu pojavila u prelepoj ljubičastoj haljini, a jedan detalj na njoj, koji je takođe imala njena sestra, zaintrigirao je sve. Naime, Kejt i Pipa na svojoj odeći zakačile su kariranu mašnicu, a ona nije tu samo kao estetski momenat.Ovaj suptilni dodatak je znak podrške All England Lawn Tennis and Croquet Club-u, mestu gde se održava godišnje Vimbldonsko prvenstvo. Princeza je pokrovitelj AELTC-a, koji svakodnevno upravlja prvenstvima i to je postala 2016.godine. Klub je uveo zelenu i ljubičastu kao svoje zvanične boje 1909. godine. Majka troje dece prvi put je nosila mašnu 2017. godine, prikačivši je na belu haljinu sa cvetnim dezenom iz Catherine Walker & Co.

Princeza je uslikana dok je dolazila do kraljevske lože, svi prisutni su bili oduševljeni kada se pojavila u prelepoj ljubičastoj haljini, na kojoj je nosila crnu mašnu - oduševila je sve osmehom kojim pleni. Kada je dolazila na svoje mesto, od publike je dobila gromoglasan aplauz, koji je mnogima naterao suze na oči.Da podsetimo, u finalu će igrati Novak Đoković i Karlos Alkaraz. Kejt nije prisustvovala ženskom finalu, a predsednica Vimbldona Debi Dževans uručila je trofej Krejčikovoj u Kejtinoj ime.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati