Tenis

Direktno.rs

14. 07. 2024. 12:06 1

Javnost u dilemi: Da li će Kejt predati pehar pobedniku Vimbldona?

Kejt Midlton oduševila je obožavaoce najavom svog drugog javnog pojavljivanja u nedelju otkako joj je dijagnostikovan rak, međutim, pojavile su se glasine da je njeno učešće pod znakom pitanja.

Ljubitelji tenisa širom sveta sa ogromnim nestrpljenjem očekuju današnje finale Vimbldona. Meč između Novaka Đokovića, sedmostrukog osvajača Vimbldona, sa istim protivnikom kao i prošle godine - Špancem Karlosom Alkarazom, izaziva pažnju javnosti i zbog (ne)očekivanog učešća Kejt Midlton, princeze od Velsa.

Princeza je, nakon što je u martu objavila da boluje od raka, saopštila da od februara prima preventivnu hemioterapiju, ali nije navela o kojoj vrsti raka je reč, prvi put je u javnosti bila prisutna 15. juna, na manifestaciji "Trooping the Color".

Od tada se mnogo nagađalo da li će dodela trofeja u finalu muškog finala Vimbldona, ipak, proteći bez prisustva najomiljenije članice kraljevske porodice, 42-godišnje Kejt.Naime, princeza je istakla i da se nada da će učestvovati u još nekoliko javnih angažmana tokom leta, ali i da je njeno lečenje u toku, kao i da će trajati još nekoliko meseci.

To je podstaklo glasine da princeza, i pored najave iz Kensingtonske palate, možda neće biti u prilici da, zbog zdravstevnih problema, preda pehar pobedniku turnira. Podrazumeva se, njeno zdravlje i oporavak su prioritet.

Nije tajna da je Kejt poznata kao velika obožavateljka tenisa, kao i njen suprug, princ Vilijam, posebno ovog najprestižnijeg turnira, gde je stalna gošća u kraljevskoj loži već godinama.Na utakmice često vodi svog starijeg sina, desetogodišnjeg princa Džordža, ali Kensingtonska palata još nije potvrdila hoće li deca, princeza Šarlot i princa Lui, pratiti svoje roditelje u na popularno tenisko takmičenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati