Tenis

Direktno.rs

23. 05. 2024. 14:44 0

Novak saznao protivnike na Rolan Garosu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na startu Rolan Garosa sastaće se sa Pjer-Igom Erberom iz Francuske.

Ukoliko, prema očekivanjima, preskoči prvu prepreku, u drugoj rundi će mu rival biti bolji iz okršaja Roberta Karbaljesa Baene i Konstanta Lestijena, dok bi u trećem kolu, ako ne bude iznenađenja, na pobednika sudara Lorenca Musetija i Gaela Monfisa.

U osmini finala ga čeka potencijalni sudar sa 14. nosiocem Tomijem Pol, mada njemu šljaka baš i nije omiljena podloga, a u četvrtfinalu već prvi ozbiljan izazov i megdan sa pobednikom duela sedmog nosioca Kaspera Ruda sa 12. kosturašem Tejlorom Fricom.

Sudar četvrtog i petog nosioca Aleksander Zvereva i Dimitrija Medvedeva daće mu rivala u polufinalu, pod uslovom da Zverev uopšte prođe prvo kolo, jer tu će ga sačekati još odmorni Rafael Nadal.

Na drugom kraju kostura ostali su Janik Siner, Karlos Alkaraz, Andrej Rubljov, Stefanos Cicipas, pa i nagazne mine u likovima Endija Marija i Stena Vavrinke.

Miomir Kecmanović će takmičenje početi protiv nekog od tenisera koji će do glavnog žreba doći preko kvalifkacija, ali ako prođe - odmah će na Danila Medvedeva. Sreće u tom smislu nije imao ni Laslo Đere, ide prvo na 83. na ATP listi Danijela Altmajera, a ako pobedi, sledeći rival biće mu Stefanos Cicipas. Ništa bolje nije prošao ni Dušan Lajović, prvo na 40. igrača sveta Romana Safijulina, a ako prođe u drugo kolo ide na Tejlora Frica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Politički kameleoni

Zoran Živković [12.06.2024.]




Video dana

Kreativna radionica

Anketa

Dokle može Srbija na Evropskom prvenstvu?

Rezultati