Tenis

[ Izvor: Mediji ]

02. 01. 2024. 10:13 1

Bravo Olga, bravo Hamade: Srbija je u četvrtfinalu!

Veoma uzbudljiv dan za srpski tenis i veliki prolaz u četvrtfinale Junajted kupa! Olga Danilović i Hamad Međedović su odradili veliki posao i pobedili Češku u miksu posle preokreta u tri seta (4:6, 7:6, 10:8).

Olga Danilović poražena je od Markete Vondrušove sa 2:1 u setovima (1:6, 6:3, 3:6), dok je Novak Đoković savladao Jiržija Lehečku takođe sa 2:1 (6:1, 6:7, 6:1), tako da će o pobedniku duela odlučiti miks dubl.

U prvi set Hamad i Olga ušli su u grču, te je Češka brzo stigla do dva brejka prednosti. Bio je naš miks dubl blizu da se vrati, ali sjajni servisi Nouze bili su dovoljni da Češka stigne do 1:0 u setovima.

Drugi set je protekao bez oduzetih servisa, tako da je odluka pala u taj-brejku. Tu su se bolje snašli Olga i Hamad, slavili su sa 7:2 i obezbedili super taj-brejk.

U super taj-brejku Olga i Hamad odigrali su odlično, slavili sa 10:8 i zakazali meč sa Australijom u četvrtfinalu Junajted kupa!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati