Tenis

[ Izvor: Mediji ]

31. 12. 2023. 16:54 1

Tako je, majstori: Novak i Olga približili Srbiju četvrtfinalu!

Srbija nije daleko od četvrtfinala Junajted kupa u Pertu, pošto je danas savladala reprezentaciju Kine sa 2:1 u pobedama, a u miks dublu su pobednički poen našoj selekciji doneli Novak Đoković i Olga Danilović protiv Žižen Žang i Đinven Ženga. Bilo je 6:4, 1:6 i 10:6.

Novak i Olga su uspeli prvi da stignu do brejka i to na servis Kineskinje Ženg, a Džang i Ženg su imali veliki broj brejk lopti do kraja prvog seta da se u potpunosti vrate, poslednju pri rezultatu 5:4 kada je servirao Novak Đoković.

Ipak, zahvaljujući smirenosti naših tenisera, uspeli smo da stignemo do seta.

Početkom trećeg seta blagi pad koncentracije Novaka i Olge, što je kineski par iskoristio i poveo sa 3:0. Brejk je bio na Đokovićev servis.

Uspeli su Kinezi da stignu do još jednog brejka i da povedu sa 4:0, ubrzo i sa 5:0, a sve je izvesnije bilo da će teniseri ući u Novu godinu na terenu.

Stiglo se do super taj-brejka, a tamo je Olga odigrala jedan fantastičan poen na servis Žanga, a potom je Srbija stigla do 4:3 uz mini brejk nakon što je Žang bio stegnut na mreži.

Dva Olgina servis vinera, poveli smo sa 6:3, a onda odličan ritern naše teniserke za 7:3. Novak je svojim sjajnim servisima približio pobedu i doneo 5 meč lopti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati