Tenis

Direktno.rs

08. 08. 2023. 06:00 1

Dosad neviđeni trening najbolje na svetu (FOTO)

Prva teniserka sveta Iga Švjontek zbunila je ljubitelje tenisa dok je igrala tenis sa trakom preko usta.

Istina, dogodilo se to tokom treninga, ali svejedno su mnogi fanovi bili zbunjeni zbog toga što je Poljakinja imala zalepljenu traku preko usta.

22-godišnja prva teniserka sveta naterala je ljude da se zapitaju zašto je to uradila dok se spremala za masters u Kanadi. Na kraju treninga, Švjontek je skinula traku, ali nema zvaničnog razloga zašto ju je uopšte koristila.

Jedan od teniskih fanova začuđeno je upitao šta to znači, a teniski novinar Kamakši Tandon je napisao da će "sada mnogi treneri biti zainteresovani za ovu metodu treniranja", naravno aludirajući na to da je ipak reč o prvoj na svetu.

- Kada moram da treniram za svaki susret sa svojom porodicom - napisao je jedan fan na društvenoj mreži X u šali, međutim jedan od stručnjaka za ovu tehniku na istoj mreži je otkrio da je Iga Švjontek na ovaj način trenirala disanje na nos.

- To je delotvornija metoda isporuke kiseonika telesnim mišićima. Ko god trenira na ovaj način, pametan je - napisao je.

Navodno se ovom metodom treniranja cilja na maksimalnu izdržljivost i poznavajući Poljakinju, ona će uspeti u tome.

Švjontek se nada da će nastaviti impresivnu 2023. godinu u Kanadi nakon osvojenog Rolan Garosa u junu. Prošle nedelje je slavila pred svojom publikom u Poljskoj posle pobede nad Laurom Zigmund sa ubedljivih 6:0, 6:1.

22-godišnjakinja odmara u prvom kolu u Kanadi, a zatim će odmeriti snage sa Karolinom Pliškovom, što će biti teniska poslastica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati