Tenis

Direktno.rs

03. 08. 2023. 11:44 0

Čilić propušta US Open

Marin Čilić propustiće američku letnju turneju zbog povrede kolena.

Hrvat je na Kroacija openu u Umagu odigrao povratnički meč posle više od šest meseci pauza, ali se u duelu sa Italijanom Kobollijem videlo da nema slobodu kretanja potrebnu za igranje na najvišem nivou. Sledeći turnir na kojem je trebalo da igra je kanadski Masters u Torontu, ali to se neće dogoditi.

- Stanje kolena se pogoršalo, što će odložiti moj povratak na Tur. Propustiću sve američke turnire. Iako sam razočaran što propuštam još jedan deo sezone, verujem da su bolji dani ispred mene i nastaviću marljivo da radim da to ostvarim. Hvala svima na konstantnoj podršci - napisao je pobednik US Opena 2014. u poruci na Instagramu.

Prema najavama posle njegovog učešća u Umagu, Marin je u septembru i oktobru planirao da igra seriju turnira u Kini. Zbog povrede kolena Čilić će tako propustiti sva četiri ovogodišnja gren slema.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati