Tenis

[ Izvor: Blic ]

03. 08. 2023. 10:20 2

CAR Novak večerao za 16 evra

Slavni teniser Novak Đoković nalazi se u Crnoj Gori, tamo je posetio lokal koji je poprilično pristupačan, javlja Blic. Jedan od radnika lokala u kome je Novak večerao je otkrio niz detalja o poseti Novaka Đokovića.

- Nole je neko vreme u Portonovom, a ovde je došao drugi put ove godine. Naš restoran je jedan od najskromnijih u kojem možeš da jedeš na ovoj lokaciji - započeo je on, pa dodao:

- Novak je tražio ceo obrok sa pićem od 16 evra, svi su bili iznenađeni. Došao je tu bez pompe ikakve, kao i svi drugi... Došao je, večerao lepo, ostavio dobar bakšiš, slikao se sa svima, nimalo se nije ponašao kao zvezda! On se ponaša isto svuda, svima se javlja, oduševio je goste, mnogi su se sjatili da se slikaju sa njim kad su shvatili ko je tu - kaže izvor Blica.

Novak i njegova supruga Jelena su, inače, neko vreme proveli i na planini Durmitor.

Naime, Novak je obišao Jasenovo Polje u blizini Nikšića, odakle porodica Đoković vodi poreklo, gde je posetio i Crkvu Svetog arhangela Mihaila.

Inače, Jelena i Novak nedavno su uslikani u Tivtu, gde su prisustvovali koncertu Dina Merlina.

Takođe, "Blic" je ekskluzivno saznao da je Đoković kupio nekretninu u Crnoj Gori, u mestu Ljuta, koja vredi milione. Naime, Đoković je pazario nekretninu u blizini vile svog prijatelja Jugoslava Karića koji mu je i pomogao da izabere idealnu oazu mira u Crnoj Gori, gde voli da boravi leti kada mu to obaveze dozvoljavaju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati