Tenis

Direktno.rs

08. 11. 2022. 20:04 274

Srđan Đoković napao Sportklub i Viškovića

Srđan Đoković, otac našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, gostovao je na televiziji K1, gde je govorio o Noletovom porazu u finalu Pariza, ali i učešću na Australijan openu. Govoreći o meču za titulu u "Bersiju", Srđan Đoković je napao voditelja Sportkluba Nebojšu Viškovića, zamerajući mu da "nije dovoljno navijao za Novaka", te da se osetio kao da je "gledao dansku televiziju".

- Novak je upisao svoju decu u školu i obdanište u svojoj zemlji. To što je kupio kuću u svojoj zemlji i što će živeti u svojoj zemlji kada završi svoju tenisku karijeru, to treba da cene i poštuju svi, a naročito sportski novinari. Da li je moguće da se ne kaže naš Nole, naš dika, svi komentatori sportski koji prenose tenis iz velikih zemalja kao što su Francuzi, Amerikanci i Hrvati kažu "naš igrač", a ja sam se osećao kada gledamo meč kao da gledamo dansku televiziju, tako je prenosio taj komenatator (Nebojša Višković, prim. aut.), pa je Novaka zvao Đoković - rekao je Srđan Đoković i naglasio:

- Runea je spominjao sto hiljada puta, to je bezveze, zato nam se i dešava ovo što nam se dešava u životu. Ne poštujemo ono što imamo, a mi imamo zlato. Ni taj kanal (Sportklub, prim. aut.) ni taj čovek koji se tako ponaša prema Novaku nikada ne bi bio u situaciji da komenariše na taj način o Novaku, a neće ni biti kada on uskoro ostavi tenis. Cenite ljudi i poštuje ono što imate u svojoj zemlji, imate čudo neviđeno, kažite naš Nole, naš dika, uzor svim ljudima... On je mom ocu produžio život nekoliko godina, jer su ga na Banjici na kojoj je živeo zvali Deda Nole. Živeo je za njega i njegove pobede.

Srđan Đoković je potom pričao i o slici koju je Novak stvorio među ljudima na Zapadu.

- Novak se pojavio u najteže vreme za srpski narod u poslednjih 50 godina, pojavio se kao proviđenje, kao znak da mi nismo genocidan narod, da smo deo stare evropske civilizacije i da nemamo čega da se stidimo. Pokazao je da je nemoguće da neko toliko poštovan u celom svetu dolazi iz "lošeg" naroda kako su hteli da nas predstave Zapadnjaci. I dalje pokušavaju tako da nas predstave, ali mi smo čvrsti uz svoju veru i svoj narod - rekao je Srđan Đoković u "Uranku" na K1 televiziji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 274

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati