Tenis

Direktno.rs

16. 09. 2022. 15:37 2

Novak gospodski ispratio Federera u penziju (FOTO)

Proslavljeni teniser Rodžer Federer najavio je odlazak u penziju posle Lejver kupa, čime će biti stavljena tačka na veličanstvenu karijeru. Mnogi su "skinuli kapu" Rodžeru, a sada je to uradio i Novak Đoković, koji je biranim rečima prokomentarisao zvaničan kraj karijere velikog rivala.

- Rodžere, teško je videti ovaj dan i preneti rečima sve što smo zajedno delili u ovom sportu. Više od decenije neverovatnih trenutaka i bitaka na koje treba da se vratimo. Tvoja karijera je postavila ton tome šta znači postići izvrsnost i voditi sa integritetom i uravnoteženosti. Čast mi je poznavati te na terenu i van njega, i radujem se tome u još mnogo godina koje dolaze - napisao je Novak na Instagramu, pa potom dodao:

- Znam da će ovo novo poglavlje sadržati neverovatne stvari za vas, Mirku, decu, sve vaše voljene, a Rodžerovi fanovi još uvek imaju mnogo čemu da se raduju. Od naše do vaše porodice - želimo vam puno radosti, zdravlja i blagostanja u budućnosti. Radujemo se što ćemo proslaviti vaša dostignuća i videti vas u Londonu!

Rodžer Federer se u četvrtak oprostio od tenisa, mnogi elitni igrači su mu poželeli sve najlepše uz birane reči.

Među prvima je to učinio Rafael Nadal, a mnogi ljubitelji tenise zapitali su se zašto to još nije učinio Novak Đoković. Sada su to i dočekali, mnogi su zapravo zaboravili da će se družiti uskoro na Lejver kupu. To je i Novak potvrdio.

Rodžer Federer će poslednji meč na ATP turu odigrati sledeće nedelje u Londonu. Legendarni teniser objavio je da će se na turniru od 23. do 25. septembra oprostiti od tenisa. Uz njega će u timu biti njegovi najveći rivali Novak Đoković, Rafael Nadal i Endi Marej. Evropu će predstavljati još Stefanos Cicipas i Kasper Rud. U timu sveta će biti Feliks Ože-Alijasim, Tejlor Fric, Dijego Švarcman, Aleks de Minor, Fransis Tijafo i Džek Sok.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati