Tenis

Direktno.rs

07. 11. 2021. 18:51 2

Titula, pa zagrljaj: Najlepša slika iz Pariza (FOTO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je rekordnu 37. masters titulu u Parizu, a prvo što je uradio posle trijumfa - otrčao je uz zagrljaj porodici, budući da su ga u "Bersiju" bodrili supruga Jelena, sin Stefan i ćerka Tara.

Da podsetimo, Novak je trijumfovao u Parizu pobedom u finalu nad Danilom Medvedevim u tri seta (4:6, 6:3, 6:3), te je tako nastavio da ispisuje stranice istorije svetskog tenisa.

Odmah pored terena u pariskom Bersiju bila su njegova deca Tara i Stefan, kojima je prvi reket planete potrčao u zagrljaj.

Oni su mogli da gledaju kako njihov otac postavlja rekord po broju masters titula, jer je prestigao Rafaela Nadala, sa kojim je do sada bio izjednačen.

- Bio je ovo lep osećaj za mene danas, jer sam igrao pred svojom porodicom i decom iza mene. Veoma specijalno. Tako lepi osmesi. Volim vas - rekao je Đoković na francuskom.

Podsećamo, on je još ranije uspeo da obezbedi prvo mesto na kraju godine, pa je prestigao i Pita Samprasa, pošto je sedmi put sezonu završio kao prvi reket planete.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati