Tenis

Direktno.rs

14. 06. 2021. 22:28 10

Čudna izjava Federera posle Noletove titule

Novak Đoković je osvojio Rolan Garos, te je na taj način oborio mnoge rekorde i dokazao je svima da je jedan od najboljih tenisera ikada viđenih, a sve to je, kako se čini, pomalo uplašilo i Rodžera Federera.

Švajcarac je odustao od Rolan Garosa, budući da je Beretiniju predao meč osmine finala, i već je počeo pripreme za Vimbldon. Trenutno igra turnir u Haleu, gde je zabeležio pobedu u prvom meču.

Međutim, nakon meča Federer je medijima dao jednu čudnu izjavu u kojoj kao da pokazuje zavist zbog Novakovih uspeha.

- Čini mi se da je danas u tenisu najvažnije pitanje broja grend slem titula. To mi se ne sviđa, tokom većeg dela takmičarske godine mi zapravo igramo na ATP turnirima - rekao je Federer medijima u Nemačkoj, a potom je nastavio u jako kontradiktornom tempu:

- Nekada sam samo želeo da oborim rekord Pita Samprasa, uvek sam govorio da je svaki slem koji dođe posle toga čist bonus za mene.

Iako sve ukazuje na to da Švajcarac ne može da se pomiri s činjenicom da je Novak Đoković uspešniji tesnier od njega, uputio je nekoliko pozitivnih reči i ka Đokovićevom podvigu protiv Cicipasa.

- Način na koji je uspeo da se vrati protiv Cicipasa bio je neverovatan. Imao je neverovatnih poteza i u polufinalu protiv Nadala - zaključio je Federer na svojoj konferenciji.

Kako bilo, Novak Đoković je osvojio Rolan Garos i tako ušao u istoriju, a ispred njega se nalaze još neki rekordi koje bi mogao da obori do kraja karijere.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati