Tenis

S. I.

14. 01. 2021. 14:08 3

Novak, Nadal i Tim čarterom stigli u Adelajd

Novak Đoković, Rafael Nadal i Dominik Tim istim čarterom iz Barselone stigli su u australijski grad Adelajd gde će do 1. februara provesti karantin pred početak teniske sezone.

Trojica najboljih tenisera na ATP listi doputovali su istim letom u Adelejd, gde će naredne dve nedelje biti u karantinu uoči starta prvog Grend slema u sezoni. Novak jeste tražio da ne bude pod posebnim tretmanom već da podeli sudbinu ostalih igrača koji že biti smešteni u Melburnu ali plan je već napravljen i nije mogao da se menja zbog problema sa hotelom "Vestina" u Melburnu koji je otkazao gostoprimstvo u poslednji čas zbog pobune korisnika apartmana.

Prošli su teniseri stroge propise u Australiji, merena im je temperatura, urađeni su im testovi na aerodromu pa su tek posle duge procedure mogli da se upute u hotel gde će provesti 14 dana karantina. Novak, Nadal, Tim, ali i tri najbolje rangirane teniserke, plus neke VIP zvezde kao Serena Vilijams imaćče u Adelajdu mnogo bolje uslove jer će moći sem pet sati treninga da koriste teretane i SPA centar 24 časa, treneri i porodice će moći da izlaze iz hotela jer je situacija u Adelajdu daleko povoljnija nego u Melburnu. Nadal je stigao bez trenera, pošto je Karlos Moja odlučio da ne putuje u Melburn u sred pandemije korona virusa, a i Timov trener Nikolas Masu je bio testiran pozitivno na korona virus uoči puta u Australiju.

Najbolji teniseri i teniserke će prvo odigrati revijalne mečeve 29. i 30. janaura, a od 1. februara u Melburnu Srbija će braniti trofej na ATP kupu. Australijan open počinje 8, a žreb će biti obavljen 4. februara. Na AO učestvovaće šestorica tenisera iz Srbije (Đoković, Lajović, Krajinović, Đere, Kecmanović, Troicki) i dve teniserke (Olga Danilović i Nina Stojanović)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati