Ostali sportovi

Direktno.rs

03. 03. 2024. 22:23 0

Trenutak kad je selektor Srbije krenuo na sudije (VIDEO)

Rukometašice Srbije poražene su od Crne Gore u četvrtom meču kvalifikacione grupe 6 za Evropsko prvenstvo. Srpkinje su izgubile sa 26:25, a meč je obeležen i brojnim kontroverzama.

Sudijski par braće Lončar iz Hrvatske je više puta donosio neobične odluke tokom meča u Podgorici, pa se to desilo i u poslednjih desetak sekundi meča.

Tada je Jovana Jovović krenula u prodor i naizgled nije uradila ništa osim što je prošla kroz rupu u odbrani Crne Gore. Sudije su to okarakterisale kao probijanje, a selektor Srbije Uroš Bregar je potpuno izgubio živce.

Krenuo je da ironično pruži ruku jednom sudiji, drugi mu je pokazao žuti karton, a Crnogorke su uspele da pobede. Pre toga je još jedna sporna situacija bila kod šuta naše igračice Anđele Janjušević koja je na isteku pasivnog napada šutirala odmah po hvatanju lopte i pogodila mrežu.

Iako je više puta tokom meča konstatovao neke od diskutabilnih situacija, komentator RTS Predrag Strajnić u završnici nije mogao da veruje šta je video svojim očima.

- Probijanje za svaki slučaj -, rekao je Strajnić u završnici utakmice koja je rešena u korist Crnogorki.

Grublja igra domaćina u Podgorici se takođe više tolerisala, Ilda Kepić je tek u završnici zaradila isključenje iako je više puta igrala prilično čvrsto, a naše rukometašice će sve to morati da ostave iza sebe i okrenu se mečevima sa Bugarskom i Turskom u aprilu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati