Ostali sportovi

[ Izvor: Mozzartsport ]

02. 10. 2022. 10:43 0

Sve kreće od Poljske, Turkinje dolaze za kraj

Još nije skroz spuštena zavesa na prvu fazu Svetskog prvenstva, preostalo je da se odigraju danas još tri utakmice, ali raspored Srbije je poznat. Naše devojke će u novoformiranoj grupi F (po četiri ekipe iz B i C) igrati sa selekcijama Poljske, Turske, Dominikanske Republike i Tajlanda, dok će preneti bodove iz utakmica sa protivnicima s kojima su se već sastale (SAD, Nemačka, Kanada).

Pravi spektakl čeka aktuelne svetske šampionke već na otvaranju druge faze jer izlaze na megdan domaćinu u Lođu. Sigurno će se taj meč igrati pred punom dvoranom... Utakmica je zakazana za utorak od 20.30.

Dan kasnije Santarelijeve izabranice igraju sa Dominikanskom Republikom. Taj susret je na programu u sredu od 19 časova.

U četvrtak je slobodan dan, a u petak će odmeriti snage sa Tajlandom od 15 časova. Za kraj ostaje duel sa Turskom, a on se igra u subotu od 17.30.

U drugoj grupi u Roterdamu igraće: Italiija, Holandija, Belgija, Portoriko, Kina, Brazil, Japan i Argentina.

Četvrtfinale će obezbediti četiri tima iz E i četiri iz F grupe. Ukrštaće se ekipe koje su već igrale jedna s drugom: F1 – F4, F2 – F3, kao i E1 – E4, E2 – E3. I u polufinalu će igrati pobedik F1 – F4 sa F2 – F3. Već je poznato da Srbija do finala ne može da se sastane sa Italijom, Brazilom, Kinom, Japanom...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati