Ostali sportovi

Direktno.rs

04. 05. 2022. 20:37 0

Plivačima Novog Beograda 15 medalja u Banjaluci

Plivači Novog Beograda nastavili su da ređaju uspehe, budući da su na međunarodnom mitingu osvojili 15 medalja.

- Na međunarodnom mitingu u Banjaluci učestvovalo je 1.347 plivača iz šest država, a koji dolaze iz 37 klubova. Takmičenje je bilo veoma kvalitetno i konkurentno. Osvojili smo 15 medalja, što je vrhunsko ostvarenje i veliki imidž za naš klub - rekao je trener novobeogradskih plivača prof. dr Aleksandar Škanata, koji je i dodao:

- Do sada smo na međunarodnim mitinzima i državnim prvenstvima osvojili preko 740 medalja, što je za jedan mlad uspeh veliki uspeh. Medalje su osvojili: Petar Dubovac (dva zlata, četiri srebra i dve bronze uz postignute vrhunske rezultate), Luka Đukić (po jedno zlato, srebro i bronza), Nađa Madić (po jedno zlato i srebro uz lične rekorde) i Veljko Švraka (po jedno zlato i bronzu), koji je počeo da se vraća na vrhunski nivo - naglasio je Škanata.

Pohvalio je i ostale takmičare...

- Vidan napredak je pokazao Marko Stojanović, kao i braća Cvijetinović, Dušan i Lazar. Veoma sam zadovoljan ostvarenjima naših plivača. Pokazalo se da nam fale jaka takmičenja - rekao je Škanata i zaključio:

- Veliku zahvalnost dugujem rukovodstvu svog kluba, koji nam je omogućio sjajne uslove. Želja mi je da jedan od naših plivaca ode na Olimpijske igre u Parizu 2024. godine. Da bi se to obistinilo, trebalo bi godišnje da imaju 40 dana priprema i oba treninga u bazenu od 50 metara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati