Ostali sportovi

Direktno.rs

15. 11. 2020. 17:29 0

ŠTETA Vaterpolisti Radničkog bez Lige šampiona

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca nisu uspeli da se plasiraju u grupunu fazu Lige šampiona jer su u finalu plej-ofa u Budimpešti poraženi od italijanske Breše 13:9.

Velika je šteta što je Radnički na kvalifikacionom turniru u Budimpešti na kraju ostao bez snage i sreće i nije uspeo da savlda Brešuj i izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Koban po Kragujevčane bio je start meča, samo tri gola u prve dve četvrtine i na poluvremenu manjak od pet golova (3:8) bio je nenadoknadiv. Uspeli su Kragujevčani da dođu od 6:9 na kraju trećeg dela, ali nisu imali snage za više. Na kraju poraz od 13:9 (5:2, 3:1, 1:3, 4:3), Breša će u grupnu fazu Lige šampiona, a Radnički ponosno za Kragujevac. Strelci za Radnički bili su: Radulović 3, Stanojević 2, Rašović, Toholj, Krug i Lukić po jedan gol.

Srpski predstavnik je u jakoj konkurenciji prvo bio pobednik B1 grupe, odigrao četiri meča za četiri dana, dok je Btreša bila najbolja u B2 grupi ali je odigrala samo dva meča i bila daleko odmornija. U A grupi kvalifikacija, italijanska Ortiđa je pobedila Mladost iz Zagreba 9:8 uz veliki preokret iu poslednjoj četvrtini i obezbedila učešće u Ligi šampiona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati