Ostali sportovi

Direktno.rs

29. 09. 2020. 20:08 0

Rukometna bomba u Kragujevcu: Katarina Stepanović u Radničkom

RK Radnički je zaokružio prelazni rok angažovanjem ubojitog levog beka Katarine Stepanović (35), jedne od prvih violina ekipe ŽRK Radnički sa kojom je osvojila dve titule prvaka i Kup Srbije. Omiljena među saigračicama,svojim iskustvom,pozitivnom energijom na terenu i van njega bi trebala da donese neophodnu stabilnost i sigurnost mladoj ekipi u debitantskoj sezoni u elitnom takmičenju.

- Katarina Stepanović je postojano ime srpskog rukometa, koja već dugi niz godina igra na izuzetno visokom nivou. Sarađivali smo već jednom, kada je Radnički ispisao zlatne stranice Kragujevačkog rukometa. Pored sportskih, krase je i vrhunski ljudski kvaliteti, primer je svim igračicama odnosom prema ekipi,klubu i jedan je od najvećih profesionalaca sa kojima sam imao priliku da radim. Ogromno pojačanje, njeno prisustvo će imati veliki značaj mladim saigračicama i uveren sam da ćemo tu njenu snagu i profesionalizam osetiti u ostvarenju zacrtanih planova - najavio je dolazak u Radnički popularne Kaje direktor Stavro Rašković.

Katarina je rukometom počela da se bavi u petom razredu osnovne škole u ekipi Knjaz Miloša iz rodnog Aranđelovca a nastupala je i za Nemački Trir, ŽRK Radnički i Bekament BB. U karijeri je osvojila po 3 titule prvaka i Kupa Srbije. Bila je standardni član kadetske i seniorske reprezentacije Srbije.

- Jako sam srećna što sam ponovo u klubu gde sam provela 3 najuspešnije sezone u igračkom i 3 divne godine u svakom drugom smislu. Nadam se da ćemo, bez obzira što smo novi (stari) u Super ligi Srbije, imati uspešnu sezonu, da ćemo ispuniti a možda i premašiti očekivanja. Volela bih samo da sve budemo zdrave i da pokažemo koliko smo se uželele rukometa. Smatram da će ovaj spoj mladosti i iskustva dati dobar krajnji rezultat. Sve u svemu, jedva čekam da istrčim na teren SBB hale Jezero -izjavila je trofejna rukometašica Katarina Stepanović,koja je sa Radničkim overila jednogodišnji ugovor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati