Ostali sportovi

[ Izvor: Sportsport.ba ]

25. 05. 2020. 21:52 1

JEZIVI DETALJI Šumaher kao da je predvideo nesreću

Prošlo je skoro sedam godina od teške nesreće koju je zadobio Mihael Šumaher i od tada je sedmostruki bivši prvak Formule 1 pod aparatima. Niko sa sigurnošću ne zna u kakvom je stanju slavni vozač jer se kriju informacije, ali je malo poznato da je Nemac tri godine pre nesreće napisao testament, kao da je predvideo šta će da se desi.

On je u testamentu 2010. godine naveo da imovinu ostavlja supruzi i deci. To je učinio zbog "opasnosti u svakodnevnom životu, a ne zbog straha od trka u F1". Upravo će mu svakodnevni život doneti nesreću prilikom odlaska na skijanje.

- Učinio sam to, jer sam porodičan čovek. Nisamo to učinio zbog F1, već zbog toga što svašta može da mi se dogodi u svakodnevnom životu - naveo je tada Šumaher, čije se bogatstvo procenjuje na 1,2 milijarde dolara.

Nedavno je Felipe Masa, Šumaherov timski kolega iz Ferarija, otkrio da "zna sve u vezi Mihaelovog zdravlja". Ipak, nije želeo da iznosi detalje jer, kako je naveo, poštuje odluku porodice da ne izlazi u javnost sa informacijama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati