Ostali sportovi

Promo

25. 03. 2020. 16:58 0

Nuwa slot - Meridian vas vodi u Kinu na zabavno putovanje sa puno dobitaka!

Za sve ljubitelje kineske mitoligije, a sigurno ih ima mnogo, Meridianbet je spremio sjajnu igru. Uz Nuwa slot igru imaćete priliku da uživate u fantastičnim vodopadima i u bambusovom drveću, koje će vratiti vreme unazad.

Nuwa je boginja prirode i glavna je inspiracija za ovu igru, u kojoj ćete sigurno uživati. Ono što je važno da znate je da slot ima pet rilova i tri reda sa 28 isplatnih linija.

A kako se igra? Prvo postavite svoje uloge pritiskom na tastere – i + na taj način povećajte ili smanjite svoje uloge. Naravno, ako želite odmah postaviti maksimalan ulog - pritisnite taster "max bet". Na taster "start" se pokreće igrica, a ako želite možete pustiti "auto start" i na taj način će se spinovi automatski sami okretati.

Dalje, koje su funkcije slota?

Nuwa je zapravo džoker odnosno wild simbol i moze da zamenjuje sve ostale simbole sem simbola scatter-a. Džoker se može pojaviti samo na rilovima jedan i tri tokom osnovne igre. Ako džoker postane deo dobitne kombinacije, proširiće se i pokriti sve pozicije na rilu pre dodele isplate. Simbol scatter-a je ljubičasta zmija koja može formirati dobitne kombinacije sa tri ili više scatter-a bilo gde na rilovima.

Svaki dobitak se množi sa ukupnim ulogom, dok se simbol scatter može pojaviti samo u osnovnim igrama. Ono što je posebno zanimljivo je da tri ili više scatter-a pokrenuću besplatne igre, tačnije osam. Nuwa će se pojaviti tokom igre, ali samo na rilovima jedan ili tri, a bilo koja boja koja čini deo dobitne kombinacije biće sakupljena. To znači da pet sakupljenih kugli pokreće bonus. Šta sa bonusom? Kada dobijete bonus, dobićete pet obrtaja i svi preostali spinovi iz besplatnih igara igraće se tokom bonusa. Tada se svaki dobitak udvostručuje, a Nuwa se pojavljuje dva puta. I da, Nuwa sadrži i svoj jack pot, koji se nalazi na displeju, na vrhu igre i puni se sa svakim okretajem.

Takođe, Nuwa je slot sa visokom varijantom dobitka, čak 98%, kao i velikih maksimalnih isplata, a posebna je pogodnost što se može igrati na svim uređajima. Visoka zarada i sjajna zabava - idealna kombinacija!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Da odigramo jednu partijicu?

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati