Ostali sportovi

Direktno.rs

17. 03. 2020. 14:23 0

Brejdi posle dve decenije napustio Nju Ingland

Legendarni kvoterbek Nju Ingland Pejtriotsa Tom Brejdi objavio je da posle 20 godina napušta tim iz Bostona.

Brejdi je prvi put u karijeri postao slobodan agent, najavio je da neće završiti karijeru, ali je neće ni nastaviti u timu sa kojim je osvojio šest šampionskih prstenova. Kao favoriti da dovedu iskusnog kvoterbeka pominju se Los Anđeles Čardžersi i Tampa Bej Bakanirsi.

- Želeo sam da se zahvalim svim neverovatnim navijačima i pristalicama Pejtriotsa. Masačusets je bio moj dom 20 godina. Bile su to najsrećnije dve decenije koje sam mogao da zamislim u životu i ne osećam ništa osim ljubavi i zahvalosti zbog vremena provedenog u Nju Inglandu. Podrška je bila neverovatna – voleo bih da svaki igrač može da je iskusi. Moja deca su rođena i odgajana ovde, a vi ste ovog momka iz Kalifornije prihvatili kao svog. Volim vašu posvećenost i odanost vašim timovima i pobede za naš grad znače više nego što ćete ikada znati. Ne mogu da vam se zahvalim na podršci našem timu. Na prepunim trening kampovima, rasprodatim stadionima i najviše šampionskim paradama. Blagosloven sam time što sam to delio sa vama - napisao je Brejdi i dodao:

- Pokušao sam da nas predstavljam na najbolji i najponosniji način, vredno sam se borio sa svojim saigračima da bih pomogao da dođemo do pobeda i trijumfa i u najtežim trenucima. Otvorili ste mi svoja srca, a ja sam i vama. Uvek ćete biti deo mene, ne znam šta donosi moja budućnost u fudbalu, ali u isto vreme vreme je da otvorim novu etapu svog života i karijere. Zahvaljujem vam se iz dubine srca, uvek ću vas voleti i ono što smo delili – večnost puna zabavnih uspomena - istakao je legendarni kvoterbek.

Da podsetimo, Toma Brejdija su Pejtriotsi izabrali kao 199. pika na draftu 2000. godine, a u dve decenije koliko je proveo u Bostonu postao je jedan od najboljih kvoterbekova u istoriji NFL. Sa Nju Inglandom je osvojio šest Lombardijevih trofeja – 2002, 2004, 2005, 2015, 2017. i 2019. godine. Četiri puta je bio MVP Superboula, a tri puta je proglašen za najkorisnijeg igrača NFL. Ukupno 14 puta je biran za Proboul, a tri puta se našao u prvom timu lige, dva puta u drugom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati