Košarka

[ Izvor: Mocart sport ]

15. 10. 2024. 19:33 0

Partizan bez jednog od ključnih igrača na Bajern!

Sve je spremno za crno-beli spektakl u Areni gde Partizan dočekuje Bajern iz Minhena u 3. kolu Evrolige. Sve će ipak proći bez Dvejna Vašingtona koji je registrovan, ali odlukom Željka Obradovića propustiće i ovaj meč, nezvanično saznaje Mocart Sport.

Odluka trenera ne iznenađuje previše jer je poznato da je Vašington imao premalo treninga sa ekipom zbog odlaska u SAD gde je bio deo trejda. Sve je okončano na najbolji mogući način po igrača i klub iz Humske, ali je sada potrebno da se Dvejn ponovo izbori za mesto u timu.

Klub je inače završio svu potrebnu papirologiju i Vašington je registrovan za Evroligu i ABA ligu, ali s obzirom na to da je počeo da trenira tek od nedelje, realnije je očekivati da zaigra u četvrtak protiv Makabija ili od vikenda u ABA ligi.

Očekuje se da se u ekipu vrati Tajrik Džons koga je mučila povreda, ali je sada spreman da pomogne ekipi.

Podsetimo da je crno-belim tim otvorio sezonu u Evroligi sa dva poraza u Vitoriji i Madridu, pa u Partizanu priželjkuju da se ta serija prekine večeras protiv Bajerna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati