Košarka

Direktno.rs

12. 10. 2024. 18:43 0

Obradović otkrio kad očekuje Vašingtona u timu

Košarkaši Partizana sačuvali su oreol nepobedivosti u ABA ligi. Posle Borca, Spartaka i Cibone, pobedili su SC Derbi u Podgorici sa 80:60, napravili su dobru uvertiru pred okršaj sa Bajernom u trećem kolu Evrolige, u kojem će juriti prvu pobedu u elitnom evropskom takmičenju.

- Hvala na gostoprimstvu u Podgorici. Stigli smo iz Madrida, što nije laka situacija. Nismo imali vremena da pripremimo meč na adekvatan načina. Brendon Dejvis još uvek ima problema sa povredom, kao i Vanja Marinković. Tajrik Džons nije mogao da nam pomogne, dok je Sterling Braun igrao na svoju odgovornost. Hvala mu na tome - naglasio je Željko Obradović, pa nastavio:

- Pristup utakmici je bio na visokom nivou, svi igrači zaslužuju čestitke jer su pokazali ogromnu odgovornost. SC Derbi ima izuzetno mladu ekipu, igra odličnu košarku, čestitam im na tome, kao i kolegi Petru Mijoviću koji radi zaista sjajan posao. Ponavljam, prezadovoljan sam ponašanjem svih igrača. Ne znam kada se vratiti Majk na parket, a Vašington se vratio, neophodno je da ga registrujemo, kako bismo mogli da računamo na njega. Očekujem da bude u timu naredne nedelje.

Posle dva poraza na startu Evrolige, protiv Baskonije i Reala u Španiji, Partizan 15. oktobra pred svojim navijačima dočekuje Bajern.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati