Košarka

[ Izvor: Mediji ]

07. 10. 2024. 15:53 0

Majkl Džordan kupio automobil koji nema niko drugi na svetu

Legendarni bivši košarkaš Majkl Džordan poznat je kao veliki ljubitelj brzih i luksuznih automobila. Ovoga puta, u njegovoj kolekciji našao se automobil Pininfarina Batista Targamerika, kako prenosi "Gazeta delo Sport".

Ovo je jedinstven model ovog automobila u svetu. Ima ukupno 1.903 konjske snage. Brzinu od 100 kilometara na čas dostiže za manje od dve sekunde, a najveća moguća brzina mu je 350 kilometara na čas.

Kada je ovog leta automobil predstavljen, govorilo se da ga je kupio "misteriozni i renomirani kolekcionar". S obzirom na to da je Džordan i strastveni ljubitelj kubanskih cigara, novi limeni ljubimac ima i specijalno dizajniran aluminijumski držač za cigare, na čemu je, veruje se, insistirao.

Majkl Džordan ima imovinu u vrednosti od preko tri i po milijarde evra, kako se procenjuje, pa je jasno da može da priušti koji god želi automobil.

Džordan je za mnoge najveći košarkaš svih vremena. Proslavio se igrajući za Čikago Bulse, a nosio je i dres Vašington Vizardsa. Šest puta je bio šampion NBA lige, isto toliko puta MVP finala ove lige, 14 puta je bio deo Ol-star utakmica, a tri puta MVP tih mečeva. Ukupno 10 puta je bio deo najboljeg NBA tima u sezoni, devet puta u najboljoj defanzivnoj petorci, a jednom najbolji defanzivac. Deset puta je bio najbolji strelac NBA, a ima i nagradu "Ruki godine". Njegova karijera trajala je od 1984. do 2003. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati