Košarka

[ Izvor: Mediji ]

27. 09. 2024. 22:33 0

Hrvatski tim izgubio 48 razlike u FIBA Evrokupu!

Košarkaši Dinama iz Zagreba doživeli su katastrofalan poraz u revanšu kvalifikacija FIBA Evrokupa, gde ih je francuski Dižon savladao sa neverovatnih 105:57.

Ovaj rezultat dodatno je pogoršao situaciju za hrvatski tim, koji je već u prvoj utakmici poražen sa 95:84, čime je ukupni skor dvomeča 200:141 u korist francuskog predstavnika.

Dinamo se držao samo u prvoj četvrtini, koju su završili sa zaostatkom od osam poena (28:20). Međutim, kako je meč odmicao, razlika je rasla – u drugoj četvrtini Dinamo je postigao 16 poena naspram 22 Dižona, da bi u drugom poluvremenu potpuno pali, ubacivši samo 21 poen za 20 minuta igre.

Sa druge strane, Dižon je kontrolisao ritam igre i bez milosti završio utakmicu sa +48.

Najbolji u redovima Dijona bio je Vear sa 21 poenom i 6 asistencija, dok je u Dinamu najefikasniji bio Kraljević sa 17 poena, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne težak poraz.

Ovako ubedljiv poraz eliminisao je Dinamo Zagreb iz drugog po redu FIBA evropskog klupskog takmičenja, i uz to, bacio navijačima dodatno so na ranu, posle istorjskog poraza fudbalske sekcije u Ligi šampiona od 9:2 protiv Bajerna iz Minhena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati