Košarka

[ Izvor: Index.hr ]

21. 09. 2024. 15:20 3

Divac objasnio kako je stigao u Zvezdu

Legendarni košarkaš Vlade Divac u intervjuu za hrvatski Index kaže kako je spletom okolnosti završio u Crvenoj zvezdi tokom NBA lokauta 1999. godine, odnosno da je jedna šala otišla predaleko.

Divac je legenda Partizana, za koji je nastupao od 1986. do 1989. godine, a potom je bio i predsednik crno-belih od 2000. do 2004. godine.

Ipak, za crveno-bele je igrao u Pioniru protiv Žalgirisa, potom i na gostovanju Po Ortezu.

- Bio je to splet neobičnih okolnosti. Jedna moja šala je otišla predalako i da ne bih ispao neozbiljan, prihvatio sam dolazak u Zvezdu kao jednu od avantura u životu. Iskreno, čak i nije bilo neke drame među navijačima Partizana. Oni su vrlo dobro znali da sam ja partizanovac. Uvek sam govorio da iz ljubavi igram samo za reprezentaciju i Partizan, sve ostalo je samo posao - rekao je Divac u intervjuu za Index.hr i dodao:

- Kad je bio lokaut, jedan prijatelj, inače zvezdaš, pitao me je bih li došao u Zvezdu. U šali sam rekao da nema problema. To je došlo do ljudi u klubu, koji su ozbiljno to shvatili. Onda sam se pokušavao da se izvučem, pa sam rekao da će to koštati toliko i toliko. Rekli su da može. Pa sam im rekao da će morati da plate ogromno osiguranje. I na to su rekli - može. Pa kad sam video da ne odustaju, dodao sam da će sve to morati platiti unapred. I opet može. Porez. Može. Sve je bilo može. A ništa, nisam imao izbora kad sam se već uvalio u tu priču.

Divac je tokom NBA karijere nastupao za Los Anđeles Lejkerse, Šarlot i Sakramento.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Laka zarada, bez ulaganja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati