Košarka

Direktno.rs

13. 06. 2024. 15:07 2

BUM Miloš Teodosić ostaje u Zvezdi!

Veliku vest su dobili navijači Crvene zvezde, budući da će i sledeće sezone na Malom Kalemegdanu biti iskusni plej Miloš Teodosić.

Najavili su to crveno-beli na Iksu, gde su naveli da je u pitanju produžetak ugovora, uz reči "Ole, ole, ole, oleee", što su upravo Teodosiću na šampionskoj proslavi pevali Nikola Topić i Nemanja Nedović.

A onda je stigla i zvanična potvda od strane kluba da će Teodosić i u sledećoj sezoni nositi dres srpskog i regionalnog šampiona.

Da podsetimo, Miloš Teodosić je stigao prethodnog leta u klub, potpisao je ugovor na godinu dana, a bilo je planirano da bude tek druga ili treća opcija na toj poziciji. Ipak, on je tokom sezone neretko bio i prvi plejmejker, a pokazao je da i te kako ima košarke u njemu.

Navijači su ga brzo zavoleli, a i on njih, dok je bio i jači od mnogih povreda tokom sezone.

Samim tim, navijači su jednostavno želeli da ga vide i sledeće sezone, a ni on nije ostao imun na to. Zbog toga, Zvezda i on su naišli na dogovor i najavom su crveno-beli pokazali da igrač i sledeće godine ostaje u klubu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Aplauz

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati