Košarka

Direktno.rs

09. 06. 2024. 09:48 7

Plavšić: Stvar je kućnog vaspitanja navijati za Zvezdu

Samo tri dana po završetku sezone Košarkaški klub Crvena zvezda u subotu je predstavio prvo pojačanje za sledeću sezonu.

Centar Uroš Plavšić je novi član ekipe koja je aktuelni šampion ABA lige, Srbije i Kupa Radivoja Koraća, a doskorašnji igrač Mege je nakon potpisivanja ugovora dao opširan intervju za klupski sajt.

- Velika je čast i privilegija što postajem član zvezdaške porodice, to mi je želja bila od malih nogu. Što se tiče mog odlaska u Ameriku, iznenada sam se odlučio, to mi nikad nije bio plan za nastavak košarkaške karijere. Ali, posle razgovora sa roditeljima i meni bitnim ljudima, bila je dobra odluka. Izgradila me kao čoveka i košarkaša - rekao je Plavšić na početku razgovora.

I pre zvaničnog dogovora sa Zvezdom, Plavšić je tokom finalne serije ABA lige protiv Partizana bio na tribinama Pionira i dobrio budući klub.

- Baš iz tog razloga, što igram za klub uz koji sam odrastao i za koji navijam ceo život, imaću dodatni motiv da sve prepreke srušimo zajedno. Biće veliko uživanje pred sjajnim navijačima, ne mogu da dočekam prvu utakmicu - rekao je centar, a potom je govorio i šta za njega znači navijanje za Zvezdu.

- Ivanjica jeste većinom zvezdaški kraj, ali to nije uticalo na moje navijačko opredeljenje. To je stvar kućnog vaspitanja, otac i majka su mi zvezdaši. Zahvalan sam im na tome, jer ne bih voleo da bi bilo ikako drugačije - rekao je Plavšić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati