Košarka

[ Izvor: Mediji ]

08. 06. 2024. 11:57 15

Iz Partizana tvrde: Pravimo drim-tim

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović najavio je mnogo uspešniju narednu sezonu od prethodne u kojoj nije osvojen nijedan trofej. Prema njegovim rečima, zajedno sa saradnicima će pokušati da "oformi drim-tim" Željku Obradoviću.

- Partizan sledeće sezone vidim pre svega takmičarski mnogo bolje, moramo mnogo bolje da uradimo prelazni rok. Razgovaramo sa nekim ozbiljnim igračima. To je jako važna stvar. Pokušaćemo da u Partizan vratimo neke bivše igrače, koji igraju u Evropi i na nekim drugim košarkaškim tržištima. Da pokušamo da napravimo bolju ekipu, da takmičarski dosta bolje izgledamo! Ono što znam, navijači će shvatiti zašto sezona nije bila dobra. Svi su dali od sebe sve. I treneri, igrači, mi kao uprava... Svi su sve odradili, ali je prosto sezona bila neuspešna sa te sportske strane. Ja neću nikakav alibi da pravim, moramo da nastavimo dalje - rekao je tokom gostovanja u podkastu "Telcastu" Ostoja Mijailović.

On je istakao da čvrsto veruje da će Partizan ponovo, treću godinu uzastopno, igrati u Evroligi.

Prema rečima prvog čoveka Partizana, Evroligi je potrebno da crno-beli nastupaju protiv najboljih klubova na kontinentu. Zbog toga čvrsto veruje da će Partizan treću godinu u nizu igrati Evroligu!

- Ono što je najvažnije za Partizan je da sledeće godine igra Evroligu, u šta čvrsto verujem. Moj cilj je bio, kada sam se vratio u Partizan, da klub finansijski stabilizujem da bih igrao konstantno u Evroligi. Mi ćemo, ako Bog da, treće godine zaredom igrati Evroligu. Mislim da je Evroliga sa Partizanom koji je drugi put najgledaniji tim u Evropi, koja je imala preko 400 miliona pregleda preko raznoraznih sredstava informisanja, dosta zarađuje na marketingu i da smo im potrebni - dodao je Mijailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati