Košarka

[ Izvor: Mediji ]

26. 05. 2024. 14:23 2

Huligani utrčavaju u zgradu - snimak haosa u Berlinu (VIDEO)

Subotu na nedelju je obeležila veoma ružna scena u kojoj su se sukobile dve grupe navijača. Pristalice Olimpijakosa su napravile sačekušu navijačima Panatinaikosa, a nemačkoj policiji u Berlinu je stigao poziv da je posredi masovna tuča.

Velike navijačke grupe Grka su se potukle u Nemačkoj zbog fajnal-fora Evrolige i od subote uveče se pojavljuju snimci posledica sukoba.

Grčka Gazeta i Sport24 pišu da je u tuči povređen i jedan Srbin koji je bio u kritičnom stanju posle sukoba.

Navodi o učešću srpskih navijača nisu potvrđeni, ali je nemačka policija uhapsila 89 osoba i kada je došla na lice mesta, okružila je njih sedamdesetak, dok se na licu mesta našlo više desetina vozila.

Bild javlja da je dan kasnije potpuno zatvorena stanica metroa Prenclojer ale, te da su huligani bežali i po šinama u nepoznatom pravcu.

Na snimku koji se odatle pojavio vidi se ogromna grupa ljudi kako uleće u zgradu stanice, mada se ne vidi i trenutak kada se sukobljavaju međusobno. Za sada se zna da je policija zaplenila razne predmete poput štangli, bejzbol palica i pirotehničkih sredstava.

Inače, nemačka štampa piše i da je došlo do drugog incidenta kod hotela Merkjuri u Simensštat distriktu. Tamo se sukobilo oko 50 navijača jedne i druge grupe, a dimna bomba je aktivirala alarm hotela.

Panatinaikos je uspeo da se plasira u finale Evrolige i u njemu igra protiv Real Madrida ove nedelje od 20 časova. Real je u polufinalu savladao ekipu Olimpijakosa, dok je PAO izašao na kraj sa Fenerbahčeom, pa se Olimpijakos i Fener bore za treće mesto, takođe obe nedelje, u berlinskoj Uber areni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati