Košarka

Direktno.rs

19. 05. 2024. 16:21 3

Štimac o tuči: Ne mogu da verujem šta smo dopustili!

Uvertira trećeg duela između Partizana i Crvene zvezde u finalu plej-ofa ABA lige bila je užasna, budući da su se ove nedelje u jutarnjim časovima potukli Džejms Naneli i Stefan Lazarević, prvotimci dve ekipe, koji su potom i dali izjave policiji.

Tim povodom o ovoj situaciji stav je izneo i Vladimir Štimac, bivši reprezentativac Srbije i, između ostalog, centar Crvene zvezde.

- Ne mogu da verujem šta smo dopustili! Hitno i najstrože kazniti počinioca ovog katastrofalnog napada! Očekujem da ABA liga i pravosuđe reaguju po hitnom postupku - napisao je Štimac na društvenoj mreži Iks, pa je dodao:

- Moramo da zaštitimo našu decu bez obzira na klupske boje. Želim Stefanu brz oporavak i da mu poručim da ostane smiren i gladne glave, samo napred.

Da podsetimo, ove nedelje je došlo do sukoba dvojice košarkaša večitih rivala, a iz Zvezde su saopštili da je Naneli udario Lazarevića pesnicom u glavu, pritom objavivši i sliku povreda na Lazarevićevom licu.

Nešto kasnije je i objavljen snimak tuče, na kome se ne vidi kako Naneli udara Lazarevića, već samo deo kada košarkaš Crvene zvezde nasrće na igrača Partizana.

Na kraju je "deblji kraj" izvukao krilni igrač tima sa Malog Kalemegdana, kog je Amerikanac iz redova Partizana udario, što je izazvalo burne reakcije pred možda i ključan duel ABA lige.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati