Košarka

Direktno.rs

15. 04. 2024. 20:43 2

Sferopulos: Ovo je poslednji alarm

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da nadoknade minus od 18 poena, uspeli su da savladaju Studentski centar sa 83:81, poveli su u četvrtfinalnoj seriji ABA lige sa 1-0. Revanš je na programu 22. aprila u Podgorici, a za plasman u polufinale su potrebne dve pobede.

Studentski centar je bio odličan tokom prvog poluvremena. Podgoričani su imali viša od osam poena, a prvu deonicu su dobili sa 21:15. Početkom druge deonice, SC je vodio sa 28:17, Zvezda nastojala da stigne do egala, ali je imala deficit od deset poena na kraju prvog poluvremena – 30:40.

Uoči poslednje deonice SC Derbi je vodio sa 64:49, a Zvezda su upustila i jurnjavu za velikim minusom, a na 90 sekundi pre kraja vodila sa 80:77. Usledio je triler u kojem je Zvezda imala više koncentracije i sreće.

- Poveli smo u seriji i to je najvažnije. Iza nas je loša utakmica, ali je ekipa pokazala karakter i veliko srce, uspela je nadoknadi minus od 18 poena i stigne do pobede. SC Derbi je odlična ekipa, koja je odigrala na visokom niovu. Imali smo mnogo izgubljenih lopti, mnogo promašaja, bili smo nervozni. Međutim, kada je bilo ključno, borili smo se za svaku loptu i stigli do pobede - naglasio je Janis Sferopulos.

- Da li je ovo poslednji alarm? Jeste. Ovo je definitivno poslednji trenutak da se ekipa podigne, posle teškog poraza od Efesa i posle prikazanog protiv Studentskog centra. Ako želimo, a želimo da se borimo za trofej, moramo da odigramo daleko, daleko bolje - zaključio je trener Zvezde.

Revanš meč je na programu 22. aprila u Podgorici, za plasman u polufinale su potrebne dve pobede.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati