Košarka

[ Izvor: maxbetsport.rs/Dejan Prlina ]

02. 04. 2024. 14:56 0

Moka: Partizan će da se ušunja u 10 u Evroligi

Nije još vreme za podvlačenje crte, ali vrlo brzo će da se bude “sa štitom ili na njemu”. Ulazi se u finiš sezone, trofeji se “dele”, oni pokazuju ko je koliko bio uspešan. Bar u domaćim okvirima.

Crvena zvezda je pobedom protiv Studentskog centra obezbedila prvo mesto pred plej-of, tako da za četu Janisa Sferopulosa preostali duel sa Splitom (7. april) nema nikakvog rezultatskog značaja. Nema, takođe, nikakve dileme da će crveno-beli pokušati da osvajanjem regionalnog takmičenja poprave lošu sezonu u Evroligi.

Legendarni igrač Crvene zvezde Zoran Slavnić veruje u crveno-bele. Popularni Moka daje Zvezdi ulogu favorita u borbi za trofej ABA lige.

- Očekivao sam ovakav rasplet u ABA ligi. Zvezda je dominantno prva na kraju ligaškog dela. Da nije bilo par neozbiljnosti, mogla je da ima četiri-pet pobeda više u odnosu na drugoplasiranu ekipu. Ovo je jedna od slabijih sezona u ABA ligi. Cedevita Olimpija je neki polukrš od ekipe, ne zna šta hoće, a Budućnost je slabija - kaže Zoran Slavnić za MaxBet Sport.

Aktuelni šampion, Partizan, nalazi se na drugom mestu?

- Partizan se malo više umorio u Evroligi jer je još u trci za plej-in, pa je zbog evropskih mečeva gubio neke utakmice u reginalnoj ligi. Beogradski timovi su očekivano završili na prva dva mesta.

Crvena zvezda je još jednom podbacila u Evroligi?

- Žao mi je zbog Zvezde, zbog nekoliko ispuštenih pobeda. Međutim, sada ne vredi o tome da se priča. Mi, zvezdaši, i dalje ćemo da imao strpljenja. Kad je Partizan u pitanju, verujem da će da se ušunja među 10, očekujem da pobedi Albu i Valensiju - odgovorio je Moka i nastavio:

- Jedine svetle tačke su navijači. Jedino Crvena zvezda i Partizan imaju 18-20.000 ljudi na utakmicama. U Evroligi punom halom može da se pohvali još samo Žalgiris. Izgleda da košarka više nije interesantna kao pre. Uz to su podbacili i mnogi Amerikanci koji su došli u Evroligu.

Kakav rasplet očekujete u borbi za trofej u ABA ligi?

- Zvezda će da bude prva. Može da bude neizvesno, voleo bih da bude neizvesno, ali prednost domaćeg terena je vrlo važna - jasan je Zoran Slavnić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Tvrda glava

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati