Košarka

Direktno.rs

18. 03. 2024. 17:59 1

Tuča Delija i navijača Budućnosti u Baru (VIDEO)

Žestoka tuča viđena je u Baru posle utakmice između Mornara i Budućnosti iz Podgorice, a ispostavilo se da su se sukobile Delije sa Varvarima, navijačima Budućnosti.

Navijači Crvene zvezde u Baru imaju navijačku grupu, pa su se susreli sa pristalicama Budućnosti, koje su došle u Bar za utakmicu protiv Mornara.

Na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama vidi se da je došlo do masovne tuče u centru grada, a tom prilikom je povređeno nekoliko aktera.

Na snimku koji je objavio Bar na dlanu vidi se kako se nekoliko mladića tuče, a navode i da je pre toga došlo do verbalne rasprave.

Tokom tuče se videlo kako huligani koriste i stolice koje bacaju jedni na druge, a vidi se i kako nekoliko osoba tuče drugu kod kola.

Objavljen je takođe još jedan snimak iz drugog ugla, sa jedne od obližnjih zgrada, gde se može videti zapravo nastavak sukoba.

Tada su očigledno navijači Budućnosti uspeli da se domognu automobila, koji su navijači Zvezde udarali raznim predmetima. U jednom momentu su im otvorili gepek, nakon čega su navijači Budućnosti koji su bili u kolima dali gas i pobegli sa tog mesta.

Čuje se na snimku i kako u jednom momentu navijači koji su ostali viču "pi**e varvarske", a zatim počinju da izvikuju "Zvezda, Zvezda".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati